Om os

De fysiske rammer

Hyggelig og rolig villavej

Aabrinken er beliggende i hyggelige omgivelser i Tureby 14 km udenfor Køge. Det rolige parcelhuskvarter med mange naboer skaber de perfekte rammer for en tryg og stabil hverdag. Huset ligger tæt på den lokale skole og fritidsforeninger, hvor de unge kan dyrke sport på linje med de andre unge. Vi værdsætter godt naboskab og udviser hjælpsomhed og gæstfrihed.

Huset er på 250km2 og fordelt på 2 plan. Huset består af 6 hyggelige værelser til de unge og 2 store stuer, hvor de kan lave fællesaktiviteter. Køkken-alrummet danner rammerne om fælles madlavning og vores ungemøder. Yderligere har personalet et medarbejderværelse til sovende nattevagt, og kontor.

Udenfor har huset en stor terrasse, hvor vi nyder at sidde om sommeren, og en stor græsplæne med plads til både boldspil og trampolin. Hvis græsplænen pludselig bliver for lille til de unges aktiviteter, står den lokale skoles boldbaner til fri afbenyttelse.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Ring til os på telefon (+45) 41 24 35 53 eller send en mail til aabrinken@email.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.