Målgruppe

Godkendelsesgrundlag § 66. STK 1 NR. 6

Aabrinken er et opholdssted med plads til 6 udsatte unge, der har brug for stabile rammer, som de kan kalde deres hjem. Vi målretter os unge i alderen 10-18 år, med mulighed for efterværn indtil det 23. år. Vores opholdssted er målrettet unge, som har haft kaotiske opvækstvilkår med mange svigt, og som følge deraf oplever sociale og adfærdsmæssige vanskeligheder.

Opholdsstedets målgruppe omfatter unge der bl.a. har:

  • Følelsesmæssige vanskeligheder.
  • Skoleværing.
  • Manglende evne til at indgå sociale relationer.
  • Omsorgssvigt med store tab og traumer.
  • Ofre for overgreb, Fysiske såvel som seksuelle.
  • – og kontaktforstyrrelser.

I visitationen vil blive lagt vægt på at både den unges erkendelse af egen situation og at Aabrinken kan se et match med den allerede anbragte gruppe.

Ved indskrivning på Aabrinken skal der være etableret et skoletilbud.

Med udgangspunkt i den enkelte formes dagligdagen således at den unge, føler sig beskæftiget, hørt og respekteret. Det er pædagogernes fornemste opgave at støtte og vejlede den unge i dagligdagens struktur, og igennem denne vejledning støtte den unge i de vanskeligheder vedkommende møder i sin hverdag. Gerne i tæt samarbejde med forældrene.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Ring til os på telefon (+45) 41 24 35 53 eller send en mail til aabrinken@email.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.