Dagligdagen

Hvordan leves dagligdagen på Aabrinken?

Faste og stabile rammer

På Aabrinken skal den unge være i gang med et skoletilbud eller under uddannelse. Det kan ske lokalt eller der, hvor den enkelte unge kommer fra. Udover uddannelse, kan den unge også være beskæftiget i et fritidsjob.

I familielignende rammer inddrages de unge i huslige pligter og gøremål, hvorigennem den enkelte ung lærer at tage ansvar. For at skabe stabilitet og tryghed er den enkelte ung særligt tilknyttet en af medarbejderne, som sammen med den unge er tovholder i alle forhold vedrørende denne.

Ca hver 4. uge holder vi ungemøder, hvor de unge bestemmer dagsordenen. Her bliver problemer eller succes i fællesskab talt igennem, sammen med en voksen ’mødeleder’. På ungemødet snakker vi om alt fra ferie og weekendture til oprydning. Målet kan for nogen være at lære, at sige sine meninger højt og for andre at lære at respektere, at andre har en anden holdning end dem selv.

En aktiv hverdag

På Aabrinken har alle de unge 2 dage med selvvalgte sportsaktiviteter. Vi opfordrer de unge til at komme ud i holdsport, for at socialiserer sig, samt spejle sig med jævnaldrende.
Vi tror på, at med fokus på socialt samvær, sundhed, kost og motion danner vi rammerne for en positiv identitetsdannelse og følelse af ansvar.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Ring til os på telefon (+45) 41 24 35 53 eller send en mail til aabrinken@email.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.