Aktiviteter

Personlig udvikling og fysisk velvære

Vi arrangerer hvert år en fælles skitur, hvor vi fokuserer på, at turene bruges som læringsture, hvor de unge udfordres og udvikles. Det kan være en stor udfordring første gang selv at skulle klikke skiene eller snowboardet under fødderne. Turen er fyldt med små udfordringer, hvor de unge får flyttet mange grænse og overvinder sig selv. Vi oplever, at de unge tager ansvar, hjælper og hepper på hinanden.

Udover den årlige skitur, har vi også en sommerferie, hvor de unge har medbestemmelse. Ferien består ofte af aktive elementer, såsom tømmerflådetur, Kanotur eller anden måde at have en aktiv ferie sammen på. De unges samarbejde styrkes, og de opdager glæden og vigtigheden af fysisk aktivitet.

Udvidet horisont og forståelse

I fællesskab med de unge, planlægger vi aktiviteter eller ture løbende hen over årets weekender. Dette er med henblik på, at de unge oplever kulturelle og eller sportslige begivenheder.

Aabrinken har selv 3 cross´ere som vi benytter når muligheden forligger.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Ring til os på telefon (+45) 41 24 35 53 eller send en mail til aabrinken@email.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.