Aktiviteter

Aktiviteter

Personlig udvikling og fysisk velvære
Vi er overbeviste om, at rejser giver de unge fantastiske oplevelser, der støtter deres personlige vækst og udvikling, samt motiverer dem i hverdagen. Vi arrangerer hvert år en fælles skitur, hvor vi fokuserer på, at turene bruges som læringsture, hvor de unge udfordres og udvikles. Det kan være en stor mental udfordring første gang selv at skulle klikke skiene eller snowboardet under fødderne, selv at tage liften op eller selv at skulle finde rundt i terrænet. Turen er fyldt med små udfordringer, hvor de unge får flyttet mange grænse og overvinder sig selv.

De unge får yderligere brugt og styrket muskler, som de ikke nødvendigvis bruger i dagligdagen. Vi mærker, at den fysiske aktivitet er med til at give de unge mere energi – og de lærer at værdsætte og forstå vigtigheden af fysisk aktivitet. Udover de unges individuelle udvikling oplever vi også, at skiturene fungerer som teambuilding for hele gruppen. Vi oplever, at de unge tager ansvar for hinanden, hjælper og hepper på hinanden.

Udover den årlige skitur, har vi også en sommerferie, som de unge selv er med til at bestemme. Ferien består ofte af aktive elementer, såsom tømmerflådetur i Sverige, Kanotur ved Orø strand eller aktiv ferie med trollaktiv i Norge. Ligesom med skiturene, ser vi de positive effekter, en aktiv ferie medbringer. De unges samarbejde styrkes, og de opdager glæden og vigtigheden af fysisk aktivitet.

Udvidet horisont og forståelse
I fællesskab med de unge, planlægger vi aktiviteter eller ture udenfor det umiddelbare lokalområde. Dette er med henblik på, at de unge oplever kulturelle, sportslige eller andre typer begivenheder. Vi planlægger 6 årlige weekendaktiviteter, hvor de unge har indflydelse på indholdet.

Weekendturene kan bestå af alt lige fra en dag på motocross til overnatning i det fri. De resterende weekender planlægger vi hyggelige ture som en tur i biografen eller i svømmehallen.
Vi stræber mod, at den personlige og fælles udvikling er mangfoldig, og at der skal være forslag hertil igennem mange forskellige oplevelser i et trygt og støttende miljø.

© Copyright Aabrinken 2016

Top